Cofraje stâlpi rotunzi – GEOTUB

Cofraje de închiriat
Cofraje de închiriat
12 septembrie 2017
Cofraj tip doka în Timișoara
Cofraj tip doka în Timișoara
26 iunie 2020
Arată tot
GEOTUB Cofreje rotunde pentru stalpi

Sistemele de cofrare s-au dezvoltat mult în timp, practic o dată cu creșterea nevoii de eficientizare pe piața construcțiilor s-au produs inovații și pe sectorul cofrajelor. Nevoia de eficiență și de viteză ne-a obligat să ne adaptăm situațiilor deci să inventăm noi sisteme care de care mai performante. Așa au apărut: Cofraje stâlpi rotunzi – GEOTUB

Cofraje stâlpi rotunzi – GEOTUB

De multă vreme nu mai avem doar coloane pătrate sau dreptunghiulare, iar nevoia de eficiență a dezvoltat și acest sector. E nevoie de cofraje stabile, care să se monteze repede și să asigure că la demontare acele coloane sunt perfecte.

Dacă vorbim de o singură turnare există soluții intermediare cum ar fi folosirea unor tuburi de PVC pe care ulterior le tai și le arunci. Dacă însă ne referim  la firme de construcții, atunci sigur e necesară o soluție care să permită realizarea stâlpilor sau coloanelor de formă circulară repede și eficient. E nevoie de cofraje pentru stâlpi rotunzi care să poată fi refolosite la șantiere viitoare.

Cofrajele PVC pentru stâlpi sunt soluția cea mai potrivită în această situație deoarece permite realizarea lucrării eficient și se pot refolosi.

Avantajele sistemelor de cofraje GEOTUB

coloana cofrata cofraje GEOTUBReutilizarea cofrajelor

GEOTUB este economic deoarece poate fi utilizat de cel puțin 100 de ori dacă se respectă recomandările. Betonul nu aderă la plastic și cofrajul poate fi spălat doar cu apă, fără a utiliza produse de curățat sau lubrifianți.

Montajul și demontatul cofrajelor de stâlpi

Montajul și demontajul cofrajelor rotunde pentru stâlpi se realizează ușor și repede  datorită mânerului care permite fixarea cofrajului doar prin simpla rotire la 90 de grade.

Modularitatea cofrajelor

GEOTUB este modular, alcătuit din elemente de 60 de cm și nu necesită tăiere sau adăugare de elemente suplimentare.

Depozitarea cofrajelor în șantier

GEOTUB este ușor de depozitat datorită modulelor, dar mai are și avantajul că poate fi depozitat fără probleme și în locuri umede.

Manipularea în șantier

Datorită dimensiunilor reduse GEOTUB e ușor de manipulat, fie ca vorbim de montare sau demontare sau de operațiuni conexe cum ar fi transport, încărcare, descărcare, amplasare.

Dimensiunile cofrajelor GEOTUB

Cofrajele se configurează pe lungime la orice dimensiune întrucât sunt modulare (60 cm un modul) iar ca și diametru avem dimensiuni de:

 • 25 cm
 • 30 cm
 • 35 cm
 • 40 cm
 • 45 cm
 • 50 cm
 • 60 cm
 • 70 cm
 • 80 cm
 • 90 cm
 • 100 cm

Pentru ofertă nu ezitați să ne contactați. Echipa Fortza vă poate oferi prețuri bune și consultanță.

Lasă un răspuns